piątek, 18 listopada 2011

~


waniliowy pudding z brązowego ryżu z karmelizowanymi jabłkami i prażonymi siekanymi migdałami.
vanilla brown rice pudding with caramelized apples and roasted chopped almonds.


waniliowy pudding ryżowy z jabłkami / vanilla rice pudding with apples »

11 komentarzy:

  1. można przepis na taki pudding? ;>

    OdpowiedzUsuń
  2. Karmelizowane jabłka to coś wspaniałego :)

    OdpowiedzUsuń
  3. te karmelizowane jabłuszka pięknie się prezentują :O

    OdpowiedzUsuń
  4. piękne zdjęcia.
    i cudooownie dzień dziś zaczęłaś
    rozkosznie ;]

    http://www.slodkakarmel-itka.blogspot.com
    http://www.karmel-itka.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. @ Momo: jutro pojawi się na emmagotuje :)

    OdpowiedzUsuń
  6. NIe mogę się doczekać przepisu! :)
    Szkoda, że ja nie mogę sobie pozwolić na brązowy ryż, bardzo go lubię, ale domownicy nie przepadają. ;(
    Pyszne śniadanko! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Smacznie ;) Ryż, mleko, trochę czasu i pudding gotowy.

    OdpowiedzUsuń
  8. Lubię takie puddingi, ale nie lubię ich przygotowywać, bo mają tendencję do przypalania. Robiłam już kiedyś waniliowy i smakował nieziemsko:).
    PS Zrobiłam owsiankę z serkiem wiejskim- pycha! (http://poranne-inspiracje.blogspot.com/2011/11/80.html)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda smakowicie :)
    Z niecierpliwością czekam na przepis. :)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...