wtorek, 22 listopada 2011

~

Kasza jaglana z gruszką, prażonymi orzechami wloskimi, rodzynkami, siemieniem lnianym, wanilią, kardamonem, jogurtem naturalnym i miodem.
Millet with pear, roasted walnuts, raisins, linseed, vanilla, cardamon, natural yogurt and honey.

12 komentarzy:

  1. Same ulubione smaki w jednaj miseczce :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaglanka według mnie z jogurtem i miodem smakuje najlepiej. Pyszne śniadanie :)
    Ja zjadłam 2 kawały kołacza: z serem/z jabłkami, więc cokolwiek innego okazało się zbędne ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. mniami mniam :D myśicie, że kupię kasze jaglaną w zwykłym sklepie? a co jeszcze polecacie? płatki gryczane? czy co?

    OdpowiedzUsuń
  4. @ slyvvia: a, no to takie śniadanie rozumiem :).

    @ siaśka: jaglankę w każdym spożywczaku, ale niczego więcej nie mogę polecić ;). Płatków gryczanych też nie próbowałam, ale chętnie bym się dowiedziała jak smakują.

    OdpowiedzUsuń
  5. to jutro na śniadanie jaglankę :D a ją trzeba gotować? czy jak dam na całą noc do wody to też wchłonie?

    OdpowiedzUsuń
  6. muszę wkońcu zrobić tą jaglanke,no!
    pysznie;)
    www.chocolattemorning.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  7. Jak dla mnie.... bardzo apetycznie, bardzo! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Chyba wyczaruje sobie jutro taką jaglankę:)

    OdpowiedzUsuń
  9. @ Siaśka: pewnie, że wchłonie, nawet za bardzo i wyjdzie ciapa ;). A gotuje się ją 15 minut, więc wcale nie długo.
    Ja, żeby nie tracić rano czasu, gotuję ją wieczorem, odcedzam i chowam do lodówki w miseczce przykrytej talerzykiem. Rano wrzucam do mikrofalówki na minutę, mieszam z dodatkami i gotowe. ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. to ugotuje rano :D bo już zakupiłam :D teraz tylko myślę jakie dodatki hihi

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...