piątek, 25 listopada 2011

~


Tost graham z polędwicą, mozarellą, rukolą i oliwkami; koktajl (jogurt naturalny, awokado, banan).
Graham toast with chicken fillet, mozzarella, rucola and olives; smoothie (natural yogurt, avocado, banana). 


Zakochałam się w zielonych szpinakowych koktajlach, przyszedł więc czas na zielone koktajle z awokado :). Wprawdzie moim zdaniem jest to bardziej pudding niż koktajl, ale to kwestia sporna, dlatego zapisuję pod obydwoma tagami. Polecam!

10 komentarzy:

  1. schrupałabym takiego tościka ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. :D pysznie! ja ostatnio chciŁAM kupić szpina, ale był ze śmietaną jedynie ;/
    http://sia-ska.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. Un delicioso desayuno!!
    Saludos

    OdpowiedzUsuń
  4. rukola? nigdy nie jadłam!
    sprzedają ją w plastiku, prawda?
    Ma swój smak czy jest sztuczna jak sałaty z plastiku?

    śniadanie wygląda pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  5. Muszę spróbować zielonego koktajlu ;D

    OdpowiedzUsuń
  6. Mozarella <3, kochany serek! Zresztą, znów same moje ulubione rzeczy!

    OdpowiedzUsuń
  7. @ ola: ma swój charakterystyczny, ostry smak, w ogóle nie czuć plastiku.

    OdpowiedzUsuń
  8. Czuję się jak w restauracji oglądając Twoje zdjęcia, sama nie mam czasu ani cierpliwości na takie eleganckie podawanie posiłków :P.
    A rukolę lubię, ma taki fajny, charakterystyczny smak, który oliwki jeszcze podkreślają.

    OdpowiedzUsuń
  9. apetycznie wyglądają;D

    OdpowiedzUsuń
  10. ależ wypasione!
    a te moje są zawsze takie smutne, skromne... popadam pomału w kompleksy xd


    http://www.karmel-itka.blogspot.com
    http://www.slodkakarmel-itka.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...