środa, 1 sierpnia 2012

~





Jajka smażone z warzywami i szynką + pszenna bułka; bagietka i tost francuski z masłem, fetą, przyprawami i zieloną papryką; świeże daktyle.
Eggs fried with veggies and ham + wheat roll; baguette and french toast with butter, feta, spices and green pepper; fresh dactyls.

3 komentarze:

  1. Ojej jakie pyszności:)
    Zastanawiałam sie co to jest to na pierwszym zdjęciu:) Ale później przypomniało mi się ,że wygląda to podobnie jak suszone daktyle..ale takie jakieś inne a tu one są świeże:D
    Szczerze mówiąc świeżych nigdy nie miałam okazji spotkać:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja dopiero w tym roku :) Rok temu w Tunezji zachwycałam się tamtymi "świeżymi", ale w porównaniu do tych, to były one wysuszone na wiór ;) Po prostu widocznie można dostać zupełnie wysuszone (takie jak w Polsce), lekko podsuszone i całkiem świeże. Te ostatnie najlepsze :)

      Usuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...