czwartek, 6 października 2011

~



Pełnoziarnisty gofr z serkiem twarogowym, pestkami dyni i mrożonymi malinami; truskawkowe płatki Fitella z mlekiem sojowym.
Wholemeal waffle with quark, pumpkin seeds and frozen raspberries; strawberry Fitella flakes with soy milk and honey.

13 komentarzy:

  1. Wow, spore śniadanie. ;> Jak najbardziej smaczne. Lubię te płatki, pomijając już sam fakt gofra, w październiku!

    OdpowiedzUsuń
  2. od jakiego producenta jest ten serek ? :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszne i dające energię na cały dzień :D

    OdpowiedzUsuń
  4. rety, czuję się, jakbym zjadła słonia, a to śniadanie było jednym z najmniej sycących ostatniego czasu :P

    @ Phynn: serek emilki firmy Mlekoma :).

    OdpowiedzUsuń
  5. Jestem w drodze do kupienia gofrownicy!! ;D
    Pysznie wygląda to pierwsze zdjęcie! ;3

    OdpowiedzUsuń
  6. gofr jest niewielki, troszkę serka, troszkę pestek i malin; do tego tak na prawdę nie za duża ilość płatków i mleko.. szczerze to nie rozumiem skąd te komentarze na temat wielkości śniadania ; )

    OdpowiedzUsuń
  7. Jakie tam duże:-). Ja mogę spokojnie tyle 'pochłonąć', zwłaszcza takich pyszności :-).

    OdpowiedzUsuń
  8. no i gdzie relacja z wycieczki? :)

    OdpowiedzUsuń
  9. @ Phynn: niestety nie dostałam żadnych zdjęć, więc nie wiem czy w ogóle jakąkolwiek relację zdam :(.
    A szkoda, bo było ciekawie..

    OdpowiedzUsuń
  10. a ja właśnie cały dzień miałam ochotę na coś pysznego a w domu nic... a tu takie gofry! ;)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...