niedziela, 9 października 2011

~

Pełnoziarniste gofry z serkiem wiejskim, dżemem kaktusowym i owocem kaktusa.
Wholemeal waffles with cottage cheese, cactus jam and fruits.

11 komentarzy:

  1. No, co za cuda tutaj prezentujesz :) Egzotyczne śniadanie.

    OdpowiedzUsuń
  2. dżem kaktusowy? mmm brzmi ciekawie, a jak smakuje??

    OdpowiedzUsuń
  3. a gdzie taki owoc kaktusa można dostać ? intrygujące :D ale super się prezentuje.

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy w życiu nie jadłam owocu kaktusa ;O Jak smakuje? Oo
    U mnie też dzisiaj gofry, ale chyba nie tak bardzo chrupiące jak twoje ;P

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja też nigdy nie jadłam kaktusa. Ciekawe śniadanie :D

    OdpowiedzUsuń
  6. dokładnie, skąd dżem kaktusowy i kaktus? Zdradź nam swoją tajemnicę! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. kaktusy i dżem mam, jak większość tropikanych owoców i przetworów, z Tunezji ;). W Polsce się z nimi (jeszcze!) nie spotkałam.
    a smaku niestety nie umiem porównać do niczego...

    OdpowiedzUsuń
  8. Ciekawe jak smakuje taki kaktus. Zazdroszczę :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Hm, właściwie, to po głębszym zastanowieniu się doszłam do wniosku, że smak ten można poróbnać do baaaaaardzo słodkiego kiwi, które nie ma w sobie ani nuty kwasku. ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. wspaniałe. chciałabym spróbować kaktusa.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...