poniedziałek, 17 października 2011

~

Owsianka z serkiem wiejskim, masłem orzechowym, syropem klonowym oraz mrożonymi: malinami i porzeczkami.
Porridge with cottage cheese, peanut butter, maple syrup and frozen: raspberries n currants.

7 komentarzy:

  1. Pysznie. :) Coś czuję, że jutro zjem owsiankę!

    OdpowiedzUsuń
  2. Oj, ciepła owsianka z rana... jest jak bajka. Tym bardziej, że za oknem (bynajmniej u mnie) temperatura była minusowa!

    OdpowiedzUsuń
  3. Masło orzechowe uzależnia. Jest rewelacyjne, a jeszcze jak się tak rozpuszcza w ciepłej owsiance to już w ogóle jest bomba. Co do samej owsianki - ona się chyba nigdy nie znudzi :) Nawet jak na śniadanie zjem coś innego to tęsknię już do następnego poranku i śniadania z owsianką:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Tak brakuje mi serków wiejskich w Kanadzie :(
    Są, ale okropne w smaku i mają naście składników! A nie dwa, trzy jak w Polsce. Śliczne zdjęcie.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...