Owsianka z serkiem wiejskim, masłem orzechowym, syropem klonowym oraz mrożonymi: malinami i porzeczkami. Porridge with cottage cheese, peanut butter, maple syrup and frozen: raspberries n currants.
Masło orzechowe uzależnia. Jest rewelacyjne, a jeszcze jak się tak rozpuszcza w ciepłej owsiance to już w ogóle jest bomba. Co do samej owsianki - ona się chyba nigdy nie znudzi :) Nawet jak na śniadanie zjem coś innego to tęsknię już do następnego poranku i śniadania z owsianką:)
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
zdrowe i smaczne:)
OdpowiedzUsuńMusze zjeść owsiankę ;)
OdpowiedzUsuńŚwietny początek dnia:-)
OdpowiedzUsuńPysznie. :) Coś czuję, że jutro zjem owsiankę!
OdpowiedzUsuńOj, ciepła owsianka z rana... jest jak bajka. Tym bardziej, że za oknem (bynajmniej u mnie) temperatura była minusowa!
OdpowiedzUsuńMasło orzechowe uzależnia. Jest rewelacyjne, a jeszcze jak się tak rozpuszcza w ciepłej owsiance to już w ogóle jest bomba. Co do samej owsianki - ona się chyba nigdy nie znudzi :) Nawet jak na śniadanie zjem coś innego to tęsknię już do następnego poranku i śniadania z owsianką:)
OdpowiedzUsuńTak brakuje mi serków wiejskich w Kanadzie :(
OdpowiedzUsuńSą, ale okropne w smaku i mają naście składników! A nie dwa, trzy jak w Polsce. Śliczne zdjęcie.