Pełnoziarniste korzenne scones serkiem wiejskim i jabłkiem prażonym z przyprawami (cynamon, kardamon i imbir). Wholemeal scones (like gingerbread) with cottage cheese and apple roasted with spices (cinnamon, cardamon and ginger).
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
Cudne :)
OdpowiedzUsuńTak jesiennie ;)
Dawno nie robiłam scones. Są pyszne, a z cynamonowym wnętrzem z pewnością tworzą doskonałe śniadanie :)
OdpowiedzUsuńALe jesienna wersja scones, bardzo mi się podoba :) Robiłam tylko takie klasyczne, więc ciekawa jestem pełnoziarnistych :)
OdpowiedzUsuńsmaki skojarzyły mi się ze świętami <3
OdpowiedzUsuńsama piekłaś?
OdpowiedzUsuń@ Siaśka: tak, przepis dodam po południu :).
OdpowiedzUsuńod samego patrzenia się zakochałam! czekam na przepis, zrobię sobie dokładnie takie w następny weekend :)
OdpowiedzUsuńIdealne śniadanie na leniwą niedzielę. :)
OdpowiedzUsuńScones, kocham te bułeczki! <3 Dawno już ich nie jadłam, dzięki za przypomnienie o nich.
OdpowiedzUsuńJak cynamonowo i jesiennie:)
OdpowiedzUsuńto śniadanie wygląda... OBŁĘDNIE !
OdpowiedzUsuń