jak słodkie wiórki kokosowe ;) nie dosładzałam go, a wydaje się dużo słodsze niż same wiórki. i, moim zdaniem, nie jest mdłe. chyba, że da się go bardzo grubą warstwe ;).
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
Maslo kokosowe? Brzmi ciekawie! Sama zrobilas?
OdpowiedzUsuńskąd wytrzasnęłaś dżem kaktusowy ? ^^
OdpowiedzUsuń;-*
No proszę i już poszło w ruch ;) Pycha.
OdpowiedzUsuńAle egzotyka. :) Podoba mi się!
OdpowiedzUsuńJak egzotycznie :)
OdpowiedzUsuń@ Maggie: tak, zmiksowałam wióki kokosowe na gładką masę.
OdpowiedzUsuń@ Papaya: z Tunezji ;).
Ale pyszny koktajl!
OdpowiedzUsuńI to masło!!! ;)
jak smakuje to masło, nie jest za mdłe?:)
OdpowiedzUsuńjak słodkie wiórki kokosowe ;)
OdpowiedzUsuńnie dosładzałam go, a wydaje się dużo słodsze niż same wiórki.
i, moim zdaniem, nie jest mdłe. chyba, że da się go bardzo grubą warstwe ;).
A ile łyżek wiórków zmiksowałaś?
OdpowiedzUsuńCiekawi mnie smak tego masła :-) chyba też spróbuję go zrobić....
OdpowiedzUsuńŚniadanie bardzo ciekawe i na pewno smaczne :-)
zjadlabym takie sniadanko:)
OdpowiedzUsuń@ Anonimowy: na mały słoiczek po nutelli zużyłam 200g wiórków.
OdpowiedzUsuńmasło kokosowe?
OdpowiedzUsuńdżem kaktusowy ? :D
skąd ty takie produkty bierzesz?
@ kwiatki bratki: masło kokosowe zrobiłam sama, po prostu zmiksowałam wiórki kokosowe.
OdpowiedzUsuńa dżem mam z Tunezji ;).