poniedziałek, 7 listopada 2011

~


chleb orkiszowy z masłem kokosowym i dżemem kaktusowym, pomarańczowy koktajl (jogurt naturalny, pomarańcza, miód).
spelt bread with coconut butter and cactus jam, orange smoothie (natural yogurt, orange, honey).

15 komentarzy:

  1. Maslo kokosowe? Brzmi ciekawie! Sama zrobilas?

    OdpowiedzUsuń
  2. skąd wytrzasnęłaś dżem kaktusowy ? ^^

    ;-*

    OdpowiedzUsuń
  3. No proszę i już poszło w ruch ;) Pycha.

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale egzotyka. :) Podoba mi się!

    OdpowiedzUsuń
  5. @ Maggie: tak, zmiksowałam wióki kokosowe na gładką masę.

    @ Papaya: z Tunezji ;).

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale pyszny koktajl!
    I to masło!!! ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. jak smakuje to masło, nie jest za mdłe?:)

    OdpowiedzUsuń
  8. jak słodkie wiórki kokosowe ;)
    nie dosładzałam go, a wydaje się dużo słodsze niż same wiórki.
    i, moim zdaniem, nie jest mdłe. chyba, że da się go bardzo grubą warstwe ;).

    OdpowiedzUsuń
  9. A ile łyżek wiórków zmiksowałaś?

    OdpowiedzUsuń
  10. Ciekawi mnie smak tego masła :-) chyba też spróbuję go zrobić....
    Śniadanie bardzo ciekawe i na pewno smaczne :-)

    OdpowiedzUsuń
  11. zjadlabym takie sniadanko:)

    OdpowiedzUsuń
  12. @ Anonimowy: na mały słoiczek po nutelli zużyłam 200g wiórków.

    OdpowiedzUsuń
  13. masło kokosowe?
    dżem kaktusowy ? :D

    skąd ty takie produkty bierzesz?

    OdpowiedzUsuń
  14. @ kwiatki bratki: masło kokosowe zrobiłam sama, po prostu zmiksowałam wiórki kokosowe.
    a dżem mam z Tunezji ;).

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...