środa, 3 lipca 2013

~


Budyniowe naleśniki z kremowym serkiem, arbuzem, migdałami i cynamonem.
Pudding crepes with quark, watermelon, almonds and cinnamon.

Lubicie budyniowe? Ja jadłam raz i to bardzo dawno - wczoraj odkopałam ten przepis i doszłam do wniosku, że... przepis zilustrowałam kiepskimi zdjęciami, czas więc na podmienienie ich na nowe, a to doskonały powód, by zjeść takie na śniadanie :)
Leniwe, bo w końcu nastał ten wymarzony dłuuuuugi okres leniwych śniadań 

Przepis tutaj :)

16 komentarzy:

  1. O! I u mnie dziś naleśniki :) Pysznie nadziane, a budyniowe jedne z moich ulubionych :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wiesz, z całej blogsfery twoje śniadania są najbliższe moim klimatom ;) Zabieram się właśnie za twoje masło kokosowe :D Budyniowych nie jadłam, a z racji, że budyniu nie używam- nie skusze się, chociaż takie klasyczne naleśniki zawsze mile widziane- jeszcze z migdałami moimi ulubieńcami- kradnę!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też nie, dlatego to traktuję jako cheat meal :-D

      Usuń
  3. wiesz co myślę o Twoich naleśnikach ;) a budyniowe to jedne z moich ulubionych, szczególnie z bananowym twarożkiem.

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie jadłam nigdy budyniowych. wogóle chyba nie umiem smażyć naleśników... ale bardzo bym miała na takie ochotę! i zdjęcia zrobiłaś piękne :))

    OdpowiedzUsuń
  5. Budyniowe robiłam raz w życiu, bardziej smakują mi te tradycyjne:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mnie w sumie też, ale czasem dla odmiany... :)

      Usuń
  6. Robiłam Twoje budyniowe i muszę przyznać, że od tamtej pory najczęściej robię właśnie te :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Muszę w końcu je wypróbować.

    OdpowiedzUsuń
  8. Budyniowe to moje ulubione !
    Pysznie to wszystko wygląda na talerzu.

    OdpowiedzUsuń
  9. A ja jeszcze takich nie jadłam, ale chyba jakoś wolę standardowe ;p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jak nie próbowałaś, to spróbuj i dopiero oceń :-D

      Usuń
  10. Na leniwe śniadanie naleśniki najlepsze :) Budyniowe uwielbiam, szczególnie dobre są prawie z samego budyniu :) Przepysznie podane!

    OdpowiedzUsuń
  11. Masz genialne światło w kuchni!
    Jako fanka naleśników, muszę wypróbować ten przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Wyglądają bardzo apetycznie:)

    OdpowiedzUsuń
  13. Naleśniki i arbuz, mogę się dać za nie pokroić! :D

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...