Gofry z jajkami, masłem, pieprzem i rukolą; mandarynki.
Waffles with eggs, butter, pepper and rucola; tangerines.
A przed śniadaniem wspaniałe pieczone jabłko z cynamonem i syropem klonowym... Zdjęcia brak z oczywistego powodu ;)
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
Mmmm, moc smaków. Przez ciebie muszę kupić rukolę ;)
OdpowiedzUsuńKusicie tymi goframi:). Wyglądają pysznie i "chrupiąco" :)
OdpowiedzUsuńooo :D pysznie! aż zrobię jutro podobne na śniadanko :D
OdpowiedzUsuńciekawe połączenie:P
OdpowiedzUsuńZ jajkiem są pyszne! :D
OdpowiedzUsuńo nie, śniadanie - nie słodkie, u mnie nie wchodzi w rachubę!, mogłabym wszystko na słodko;D
OdpowiedzUsuńale ciekawie,ciekawie;p
www.cchocolatte.blogspot.com
@cceko.ladkowa: ale one były na słodko ;)
OdpowiedzUsuńw składzie ciasta na gofry był cukier, który było wyraźnie czuć.
Rukola ma ciekawy smak, lubię zwłaszcza w sałatce z gruszką i orzechami włoskimi.
OdpowiedzUsuńA gotowane jabłka są pyszne, na zimę idealne.
gofry nie na słodko.. super!
OdpowiedzUsuń