niedziela, 20 listopada 2011

~




Gofry z jajkami, masłem, pieprzem i rukolą; mandarynki.
Waffles with eggs, butter, pepper and rucola; tangerines.

A przed śniadaniem wspaniałe pieczone jabłko z cynamonem i syropem klonowym... Zdjęcia brak z oczywistego powodu ;)

9 komentarzy:

  1. Mmmm, moc smaków. Przez ciebie muszę kupić rukolę ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kusicie tymi goframi:). Wyglądają pysznie i "chrupiąco" :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ooo :D pysznie! aż zrobię jutro podobne na śniadanko :D

    OdpowiedzUsuń
  4. o nie, śniadanie - nie słodkie, u mnie nie wchodzi w rachubę!, mogłabym wszystko na słodko;D
    ale ciekawie,ciekawie;p

    www.cchocolatte.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. @cceko.ladkowa: ale one były na słodko ;)
    w składzie ciasta na gofry był cukier, który było wyraźnie czuć.

    OdpowiedzUsuń
  6. Rukola ma ciekawy smak, lubię zwłaszcza w sałatce z gruszką i orzechami włoskimi.

    A gotowane jabłka są pyszne, na zimę idealne.

    OdpowiedzUsuń
  7. gofry nie na słodko.. super!

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...