sobota, 7 stycznia 2012

~


pełnoziarniste bananowo-cynamonowe pancakes z serkiem wiejskim.
wholemeal banana-cinnamon pancakes with cottage cheese.

8 komentarzy:

  1. Mmmm, ten skarmelizowany banan działa na wyobraźnię :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Pysznie <3
    Na którymś Twoim blogu jest przepis może ?

    OdpowiedzUsuń
  3. już z tydzień nie jadłam pankejków!! masakra :D twoje wyglądają nieziemsko :D widzę, ż znowu grube :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Un maravilla!! Estupendo plato!
    Saludos Da & Mer

    OdpowiedzUsuń
  5. Piękne zdjęcie :) Aż chce się wyciągnąć po nie rękę

    OdpowiedzUsuń
  6. Papaya, nie, bo jest bardzo prosty ;) dodałam po prostu do ciasta z tego przepisu:
    http://emmagotuje.blogspot.com/2011/08/klasyk-najlepszy-czyli-tradycyjne.html
    pokrojonego w plasterki banana i sporo cynamonu, a zamiast maślanki użyłam mleka.

    OdpowiedzUsuń
  7. Tobie zawsze wychodzą takie puszyste i proporcjonalne placki! Aż ślinka cieknie jak się patrzy na te zdjęcia. Zazdroszczę takiego pysznego śniadania :-)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...