czwartek, 14 czerwca 2012

~


Zapiekany owsiany pudding z ricottą, jabłkiem, poziomkami, orzechami i masłem orzechowym.
Oven-baked oat pudding with ricotta, apple, wild strawberries, peanuts and peanut butter.


Bo obudziłam się wcześniej i zachciało mi się takiego śniadania.
A nawet, jakbym się spóźniła na polski, to i tak... przecież są już prawie wakacje ;).

Obiecałam wczoraj, więc dodaję - kolejna piosenka, przy której lubię biegać.
Ale, póki co, czeka na mnie cierpliwie, aż znowu założę adidasy...



31 komentarzy:

  1. Dzisiaj u mnie podobne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Czy mogłabyś podać przepis na ten pudding?:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wow, dasz przepis? *.* Wygląda obłędnie!

    OdpowiedzUsuń
  4. jakie wymiary ma Twoje naczynko do zapiekania? muszę sobie takie chyba sprawić, bo te śniadaniowe wypieki brzmią fenomenalnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Widzę kolejne zastosowanie ricotty ;> I co, była wyczuwalna?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, ale tylko dlatego, że wiedziałam o jej obecności tam ;)

      Usuń
  6. Ja czekam na przepis, bo wygląda doprawdy obłędnie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda świetnie, do tego te poziomki :)

    OdpowiedzUsuń
  8. To ja czekam na przepis na drugim blogu, bo wyglada oblednie!

    OdpowiedzUsuń
  9. Czekam z niecierpliwością na przepis bo wygląda nieziemsko!

    OdpowiedzUsuń
  10. Czekam na przepis, bo wyglada bosko :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Miałam pisać- przepis, ale nie potrzebnie widzę.
    Muszę napisać bo niebyłabym sobą-maasełoo*_*

    OdpowiedzUsuń
  12. Wygląda jak ósmy cud świata! mam nadzieję, że przepis pojawi się do niedzieli wieczorem, bo chętnie strzeliłabym sobie takie cudeńko na śniadanko w poniedziałek.

    OdpowiedzUsuń
  13. Magiczne danie;) Z niecierpliwością czekam na przepis;)
    ania_1703

    OdpowiedzUsuń
  14. Marzy mi się od dawna takie naczynko. Gdzie kupiłaś? Zawartość jeszcze lepsza ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. Marzy mi się takie śniadanie prosto z piekarnika;).

    OdpowiedzUsuń
  16. wygląda wspaniale! ile porcji wychodzi? bo wygląda na dość duże :)

    OdpowiedzUsuń
  17. wygląda niesamowicie :) również nie mogę doczekać się przepisu.

    OdpowiedzUsuń
  18. Chcę takie śniadanie! Ja również czekam na przepis. :) Muszę wreszcie kupić sobie jakieś odobne naczynko.

    OdpowiedzUsuń
  19. wygląda fantastycznie, czekam na przepis : >

    OdpowiedzUsuń
  20. Poziomki! O mamooo! Mrozone czy juz swieze?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pewnie, że świeże :) Z dziadkowego krzaczka ;)

      Usuń
  21. Odpowiedzi
    1. Spokojnie, będzie ;p Postaram się dziś wieczorem, skoro tyle osób czeka, a jak nie dam rady, to jutro na 200% :)

      Usuń
  22. http://emmagotuje.blogspot.com/2012/06/podliczyam-liczbe-posb-o-przepis-pod.html :)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...