czwartek, 20 września 2012

~


Owsianka z serkiem wiejskim, gruszką, świeżymi orzechami laskowymi i wiśniową czekoladą ritter.
Porridge with cottage cheese, pear, fresh hazelnuts and cherry ritter chocolate.

Jak ja uwielbiam ten czas, kiedy jest seson na świeże orzechy laskowe i włoskie 

16 komentarzy:

  1. Heh jakie piekne swiatlo o 6 rano

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A kto powiedział, że zdjęcie robione rano? ;)
      Owsianki i jaglanki lubię lodówkowe, więc w zimie odpada mi problem z męczeniem się z nimi przy słabym rannym świetle.

      Usuń
  2. uwielbiam świeże orzechy włoskie, jak te skórki od nich tak odchodzą i smakują wspaniale<3 a laskowych świeżych już tak dawno nie jadłam, muszę kupic!
    świetne owsiankowe dodatki:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Odpowiedzi
    1. Ja też, i jeszcze pistacje ;) Gdyby tak dorwać gdzieś świeże... *-*

      Usuń
  4. Przepyszne połączenie wszystkiego :)

    OdpowiedzUsuń
  5. wyglada pięknie, zdjęcia jak zawsze fantastyczne, ale serek z owsianką i czekoladą ritter jednak nie dla mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ostatnio wyłupałam sobie 50dkg! aż palce mnie bola ły :P

    OdpowiedzUsuń
  7. też uwielbiam ten czas, szczególnie w momencie rozkoszowania się taką owsianką :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Narobiłaś mi ochoty na świeże orzechy laskowe :)

    OdpowiedzUsuń
  9. przepysznie i te orzeszki ,mniam <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo lubię te orzechy. Idę ich gdzieś poszukać!

    OdpowiedzUsuń
  11. Orzechy,mmm. Idę do sadu,poszukać czegoś pod swoim drzewkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  12. uwielbiam wiesniaka, po prostu wszedzie i o kazdej porze, w owsiance tez ;p

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...