czwartek, 6 września 2012

~



Naleśniki z dyniowym puree, domowym dżemem jabłkowym i cynamonem / wędzonym łososiem, jogurtem, pieprzem i bazylią (x2).
Crepes with pumpkin puree, homemade apple jam and cinnamon / smoked salmon, yogurt, pepper and basil (x2).

Sezon na robienie zdjęć przy sztucznym świetle uważam za otwarty! ;)
Chyba muszę trochę nad tym popracować...

17 komentarzy:

  1. mmm , przepyszne naleśniki , te nadzienia przypadły mi do gustu <3

    OdpowiedzUsuń
  2. odważne połączenia. Musi być wyborne!

    OdpowiedzUsuń
  3. oj jak ja sie wtedy strasznie wkurzam jak mam robić zdjęcia xd

    świetne naleśniki i kreatywne podanie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę przygotować sobie dyniowe puree :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja ostatnio kupiłam ogromną dynię, narobiłam puree i pozamrażałam na zimę ;)

      Usuń
    2. O, to ja tez zamrożę ;D

      Jak ja nie lubię robić zdjęć przy sztucznym świetle ;/ Ale niedługo będę musiała zacząć ;/
      A śniadanie super, ladny kolorek nalesnikow ;)

      Usuń
  5. Wygląda pysznie! A smakuje pewnie jeszcze lepiejj .. ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. i tak uważam, że robisz genialne zdjęcia!!

    OdpowiedzUsuń
  7. też mam problem z tym światłem :P
    a naleśniki przepysznie się prezentują :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Biorę wszystkie 3 :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mmm... wersja z dżemem jabłkowym *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. Zazdroszczę, że naleśniki wychodzą Ci takie ładne!;P

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie lubię robić zdjęć przy sztucznym świetle ;/.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...