niedziela, 4 grudnia 2011

~


orkiszowy chlebowy pudding z brzoskwinią i serkiem wiejskim.
spelt bread pudding with peach and cottage cheese. 


chlebowy pudding z brzoskiwnią / bread pudding with peach »

7 komentarzy:

  1. Ta przypieczona brzoskwinia wygląda fantastycznie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. muszę w końcu zrobić chlebowy pudding :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda super i na pewno jest pyszny, tylko szkoda, że trochę czasochłonny w przygotowaniu.

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę niedługo znów zrobić, taki pyszny. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nigdy nie robiłam takie puddingu z czymś innym niż z jabłkiem. Musze wypróbować inne wersje w weekend.

    OdpowiedzUsuń
  6. nigdy nie jadłam jeszcze puddingu;p

    OdpowiedzUsuń
  7. Jedynym minusem puddingu jest fakt, że tyle trzeba czekać aż się upiecze ;) Mimo to koniecznie muszę wypróbować Twój przepis.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...