Cottage cheese with avocado and white'n'milk "ritter" chocolate; homemade graham bread with rum cream cheese and ricotta; coffee.
Okej, to już chyba uzależnienie. Ale jutro sobota, więc będzie coś innego ;).
PS
Faktycznie, przepraszam, jutro piątek ^^
Jutro piątek! :) Oszczędź nam jeszcze jeden dzień wakacji:P
OdpowiedzUsuńO kurcze, faktycznie :D Często tak mam w wakacje...
UsuńJutro będzie piątek ;)
OdpowiedzUsuńPysznie wygląda to Twoje śniadanko:) Muszę Cie zmartwić, bo jutro jest dopiero piątek, a nie sobota :)Na pewno będę często wpadać. Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńJutro piątek!!!:D
OdpowiedzUsuńsmaczne śniadanko , ciekawi mnie smak takiego serka rumowego ...
OdpowiedzUsuńserek wiejski + dodatki = <3
zdecydowanie to jest jedna z najfajniejszych piosenek tego lata :)
OdpowiedzUsuńśniadanie jak zwykle mistrzowskie :)
miseczka przygotowana wczoraj?:>
OdpowiedzUsuńa jutro piątek:D
Dziś rano, a czemu miałaby być wczoraj? ^^
Usuńteż mi się wyświetliło wczoraj, nie wiem jak to możliwe ;p ale zestaw śniadaniowy pyszny :)
UsuńDobra, mieliście tego nie widzieć :P
UsuńDziś rano miałam mało czasu i nie chciało mi się zrywać wcześniej z łóżka, więc faktycznie przygotowałam śniadanie wczoraj i chciałam ustawić automatyczną publikację na blogu, ale przez przypadek kliknęłam "publikuj" ^^
:D no skoro śniadanko dzisiejsze to nie widzę problemu w oszczędności czasu :D
Usuńa widzisz:>:D
Usuńdobra, ale skoro jest okazja, to podzielisz sie informacją w jaki sposób można ustawić automatyczną publikację?:> może przyda się na przyszłość:D
UsuńHaha, jasne ;) Po prawej pod "Etykiety" (czy coś w ten deseń) jest "Harmonogram". Klikasz i masz zaznaczone coś w stylu "Publikuj automatycznie". Zmieniasz na "Ustaw datę i godzinę", wpisujesz kiedy i o której, dajesz "Gotowe" i normalnie u góry "Publikuj".
Usuńaa to taki bajer, dzięki:p
UsuńJadłaś dzisiaj kanapki przygotowane dzień wcześniej? :) To ja już chyba wolę się wyspać i zjeść świeże :D
UsuńZabrzmiało to tak, jakbym jadła stare jedzenie ;p
UsuńNie, zjadłam taką samą na kolację po zrobieniu zdjęcia, tylko serek z awokado zjadłam "stary".
Poza tym to jest jedna kromka, w połowie posmarowana serkiem, a w połowie ricottą ;p
serek wiejski zwsze u mie w lodowce ;D
OdpowiedzUsuńA jutro nie piątek? Ja w wakacje też ciągle tracę poczucie czasu;). Ricotta<3
OdpowiedzUsuńJutro piątek :) :D
OdpowiedzUsuńPrzepyszne śniadanko!
Jak coś smakuje, to po co to zmieniać ;) pysznie ;P
OdpowiedzUsuńBardzo mnie ciekawi skąd wziełaś serek rumowy?;P Jest to jakiś zwykły homogenizowany czy do smarowania pieczywa typu almette? Mogłabyś podać firme oraz miejsce zakupu;>
OdpowiedzUsuńPod wczorajszym śniadaniem dość sporo o nim napisałam ;p
UsuńUwielbiam serek wiejski!
OdpowiedzUsuńAle jadam go jedynie, jako dodatek do kanapek. U Ciebie widziałam go już w owsiance, kaszy, teraz jako składnik wiodący:)
Muszę i ja go częściej wykorzystywać:D
Do wszystkiego!
A jak:P
pysznie :)
OdpowiedzUsuńTak mi narobiłaś smaka tą ricottą, że dziś ją zakupiłam! Cudowna <3
OdpowiedzUsuńI właśnie o to chodzi w inspirowaniu ^^
UsuńJa ostatnio tak ją kocham, że mam co najmniej dwa opakowania w lodówce (podobnie, jak co najmniej dwa awokado w pokoju ;)).
lubię tą piosenkę :P wczoraj śpiewałam ją jak miałam jazdę :D
OdpowiedzUsuńto juz wiem przez kogo ciągle mi sie dziś wydaję ze jest piątek :D
OdpowiedzUsuń^^ do usług :D
UsuńHah,mnie też mylą się dni tygodnia :D
OdpowiedzUsuńświetnie śniadanie ;) przypomniałaś mi o istnieniu serka wiejskiego :D