czwartek, 23 sierpnia 2012

~


Serek wiejski z awokado i biało-mleczną czekoladą "ritter"; domowy chleb graham z serkiem rumowym i ricottą; kawa.
Cottage cheese with avocado and white'n'milk "ritter" chocolate; homemade graham bread with rum cream cheese and ricotta; coffee.

Okej, to już chyba uzależnienie. Ale jutro sobota, więc będzie coś innego ;).

PS
Faktycznie, przepraszam, jutro piątek ^^

32 komentarze:

  1. Jutro piątek! :) Oszczędź nam jeszcze jeden dzień wakacji:P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. O kurcze, faktycznie :D Często tak mam w wakacje...

      Usuń
  2. Jutro będzie piątek ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie wygląda to Twoje śniadanko:) Muszę Cie zmartwić, bo jutro jest dopiero piątek, a nie sobota :)Na pewno będę często wpadać. Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  4. smaczne śniadanko , ciekawi mnie smak takiego serka rumowego ...
    serek wiejski + dodatki = <3

    OdpowiedzUsuń
  5. zdecydowanie to jest jedna z najfajniejszych piosenek tego lata :)
    śniadanie jak zwykle mistrzowskie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. miseczka przygotowana wczoraj?:>
    a jutro piątek:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziś rano, a czemu miałaby być wczoraj? ^^

      Usuń
    2. też mi się wyświetliło wczoraj, nie wiem jak to możliwe ;p ale zestaw śniadaniowy pyszny :)

      Usuń
    3. Dobra, mieliście tego nie widzieć :P
      Dziś rano miałam mało czasu i nie chciało mi się zrywać wcześniej z łóżka, więc faktycznie przygotowałam śniadanie wczoraj i chciałam ustawić automatyczną publikację na blogu, ale przez przypadek kliknęłam "publikuj" ^^

      Usuń
    4. :D no skoro śniadanko dzisiejsze to nie widzę problemu w oszczędności czasu :D

      Usuń
    5. dobra, ale skoro jest okazja, to podzielisz sie informacją w jaki sposób można ustawić automatyczną publikację?:> może przyda się na przyszłość:D

      Usuń
    6. Haha, jasne ;) Po prawej pod "Etykiety" (czy coś w ten deseń) jest "Harmonogram". Klikasz i masz zaznaczone coś w stylu "Publikuj automatycznie". Zmieniasz na "Ustaw datę i godzinę", wpisujesz kiedy i o której, dajesz "Gotowe" i normalnie u góry "Publikuj".

      Usuń
    7. aa to taki bajer, dzięki:p

      Usuń
    8. Jadłaś dzisiaj kanapki przygotowane dzień wcześniej? :) To ja już chyba wolę się wyspać i zjeść świeże :D

      Usuń
    9. Zabrzmiało to tak, jakbym jadła stare jedzenie ;p
      Nie, zjadłam taką samą na kolację po zrobieniu zdjęcia, tylko serek z awokado zjadłam "stary".

      Poza tym to jest jedna kromka, w połowie posmarowana serkiem, a w połowie ricottą ;p

      Usuń
  7. serek wiejski zwsze u mie w lodowce ;D

    OdpowiedzUsuń
  8. A jutro nie piątek? Ja w wakacje też ciągle tracę poczucie czasu;). Ricotta<3

    OdpowiedzUsuń
  9. Jutro piątek :) :D

    Przepyszne śniadanko!

    OdpowiedzUsuń
  10. Jak coś smakuje, to po co to zmieniać ;) pysznie ;P

    OdpowiedzUsuń
  11. Bardzo mnie ciekawi skąd wziełaś serek rumowy?;P Jest to jakiś zwykły homogenizowany czy do smarowania pieczywa typu almette? Mogłabyś podać firme oraz miejsce zakupu;>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pod wczorajszym śniadaniem dość sporo o nim napisałam ;p

      Usuń
  12. Uwielbiam serek wiejski!
    Ale jadam go jedynie, jako dodatek do kanapek. U Ciebie widziałam go już w owsiance, kaszy, teraz jako składnik wiodący:)
    Muszę i ja go częściej wykorzystywać:D
    Do wszystkiego!
    A jak:P

    OdpowiedzUsuń
  13. Tak mi narobiłaś smaka tą ricottą, że dziś ją zakupiłam! Cudowna <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. I właśnie o to chodzi w inspirowaniu ^^
      Ja ostatnio tak ją kocham, że mam co najmniej dwa opakowania w lodówce (podobnie, jak co najmniej dwa awokado w pokoju ;)).

      Usuń
  14. lubię tą piosenkę :P wczoraj śpiewałam ją jak miałam jazdę :D

    OdpowiedzUsuń
  15. to juz wiem przez kogo ciągle mi sie dziś wydaję ze jest piątek :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Hah,mnie też mylą się dni tygodnia :D
    świetnie śniadanie ;) przypomniałaś mi o istnieniu serka wiejskiego :D

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...