wtorek, 11 października 2011

~



Owsianka z serkiem wiejskim, jabłkiem, makiem i cynamonem, sernik.
Porridge with cottage cheese, apple, poppy seed and cinnamon, cheesecake.

9 komentarzy:

  1. Ostatnio zakupiłam mak. Musze go koniecznie użyć do śniadania. Twoje wygląda taaaaak smakowicie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Biorę sernik ;) Ostatnio mam fazę na słodycze.

    OdpowiedzUsuń
  3. @slyvvia, Ty też ? ostatnimi dniami bez czekolady nie funkcjonuję. no cóż.. zima idzie.

    OdpowiedzUsuń
  4. I ja mam ogromną chcicę na słodkie! ;p
    Wychodzi na to, że to naturalna reakcja obronna organizmu na nadchodzące zimno, ;D
    Cudna owsiana.. i ten sernik!
    Tak myślałam, że to lustrzanka! Boskie zdjęcia robi ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja też ostatnio ciągle idę do lodówki i coś słodkiego podjadam ;). Dziwnym trafem zawsze coś takiego się znajdzie (jeszcze niedawno słodkości szukało się u mnie z lupą ;)).
    A co do lustrzanki, to.. moja zwykła cyfrówka już naprawiona, ale postanowiłam sobie zatrzymać lustrzankę taty na trochę dłużej - polubiłyśmy się :).

    OdpowiedzUsuń
  6. i bardzo dobrze, bo teraz Twoje śniadania wyglądają jeszcze lepiej :)
    muszę zaopatrzyć się w mak - po pierwsze pasta jajeczna, po drugie fajny dodatek do owsianki.

    OdpowiedzUsuń
  7. A mi ostatnio słodycze wychodzą bokiem. Na wymianie tyle ich dostawałam (i nie odmawiałam oczywiście :D), że zapas czekolady Ritter leży nietknięty...
    Chyba sobie jutro zaserwuję serek wiejski na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mniam. Piękne śniadanie :) Widzę, że nowy aparat. Bombowe zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...