@ Amy: żółtko nie miało wpływu na smak w ilości 4 łyżki płatków + łyżka otrębów + opakowanie serka, ale nie wiem, jakby było w przypadku mniejszej porcji ;).
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
Przepyszna propozycja!
OdpowiedzUsuńziarenka granatu w owsiance są super.
OdpowiedzUsuńŚwietnie to wygląda i z pewnością równie dobrze smakuje :D
OdpowiedzUsuńNo dobra, wiem co daje białko. Ale na właściwości jakie daje żółtko owsiance, to nie wpadnę.. Oświeć mnie :)
OdpowiedzUsuńFajna owsiana :)
Mmm, granat i homoserek, sam smak!
OdpowiedzUsuń@ Sue: oprócz tego, że rozwiązuje problem pt. "co zrobić z żółtkiem?", to nadaje fajnego koloru i dodatkowych nnkt. ;)
OdpowiedzUsuńmmm... pycha;D!
OdpowiedzUsuńrany, wygląda pysznie! nie wpadłabym na żółtko w owsiance : )
OdpowiedzUsuńŻółtko? Wygląda pysznie , choć zastanawia mnie ten smak:).
OdpowiedzUsuń@ Amy: żółtko nie miało wpływu na smak w ilości 4 łyżki płatków + łyżka otrębów + opakowanie serka, ale nie wiem, jakby było w przypadku mniejszej porcji ;).
OdpowiedzUsuńA co w takim razie daje takie żółtko? (: Wiem, że białko nadaje gęstości, ale tutaj nie jestem pewna.
OdpowiedzUsuńspójrz 6 komentarzy w górę ;)
OdpowiedzUsuńMogłabyś napisać w jaki sposób zrobiłaś owsiankę z żółtkiem? Byłabym wdzięczna :D
OdpowiedzUsuńdo gotowej owsianki po prostu wmieszałam żółtko, tyle ;) tę część jajka akurat można jeść surową.
OdpowiedzUsuń