poniedziałek, 28 listopada 2011

~


Owsianka z serkiem homogenizowanym, gruszką, granatem, orzechami laskowymi i żółtkiem jaja.
Porridge with homogenised cheese, pear, pomegranate, hazelnuts and egg yolk.

14 komentarzy:

  1. ziarenka granatu w owsiance są super.

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetnie to wygląda i z pewnością równie dobrze smakuje :D

    OdpowiedzUsuń
  3. No dobra, wiem co daje białko. Ale na właściwości jakie daje żółtko owsiance, to nie wpadnę.. Oświeć mnie :)
    Fajna owsiana :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Mmm, granat i homoserek, sam smak!

    OdpowiedzUsuń
  5. @ Sue: oprócz tego, że rozwiązuje problem pt. "co zrobić z żółtkiem?", to nadaje fajnego koloru i dodatkowych nnkt. ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. rany, wygląda pysznie! nie wpadłabym na żółtko w owsiance : )

    OdpowiedzUsuń
  7. Żółtko? Wygląda pysznie , choć zastanawia mnie ten smak:).

    OdpowiedzUsuń
  8. @ Amy: żółtko nie miało wpływu na smak w ilości 4 łyżki płatków + łyżka otrębów + opakowanie serka, ale nie wiem, jakby było w przypadku mniejszej porcji ;).

    OdpowiedzUsuń
  9. A co w takim razie daje takie żółtko? (: Wiem, że białko nadaje gęstości, ale tutaj nie jestem pewna.

    OdpowiedzUsuń
  10. spójrz 6 komentarzy w górę ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Mogłabyś napisać w jaki sposób zrobiłaś owsiankę z żółtkiem? Byłabym wdzięczna :D

    OdpowiedzUsuń
  12. do gotowej owsianki po prostu wmieszałam żółtko, tyle ;) tę część jajka akurat można jeść surową.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...