Owsianka z serkiem naturalnym homogenizowanym, syropem klonowym, mandarynkami oraz domowymi: masą makową i kandyzowaną skórką pomarańczową.
Porridge with homogenised natural cheese, maple syrup, tangerines and homemade: poppy seed pulp and candied orange peel.
woooow :D typowo Świąteczne smaki no i wygląda mega apetycznie!
OdpowiedzUsuńKurcze! Ja muszę spróbować owsianki z serkiem homo.. postanowienie na po-świętach. :D
OdpowiedzUsuńPrzypomniałaś mi o pewnej istotnej kwestii. Czas otworzyć masę makową. <3
OdpowiedzUsuńmasa makowa mniam<3
OdpowiedzUsuńAle świątecznie!:)
OdpowiedzUsuńja właśnie strucle makowe upiekłam i jutro na śniadanko chcę coś z tym makiem :D bo mi został :D ale myślę nad plackami! twoje wygląda super
OdpowiedzUsuńU mnie w domu masa makowa zawitała dopiero dzisiaj, więc jutro zaczynam od niej dzień :)
OdpowiedzUsuń