piątek, 23 grudnia 2011

~


Owsianka z serkiem naturalnym homogenizowanym, syropem klonowym, mandarynkami oraz domowymi: masą makową i kandyzowaną skórką pomarańczową.
Porridge with homogenised natural cheese, maple syrup, tangerines and homemade: poppy seed pulp and candied orange peel.

7 komentarzy:

  1. woooow :D typowo Świąteczne smaki no i wygląda mega apetycznie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Kurcze! Ja muszę spróbować owsianki z serkiem homo.. postanowienie na po-świętach. :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Przypomniałaś mi o pewnej istotnej kwestii. Czas otworzyć masę makową. <3

    OdpowiedzUsuń
  4. ja właśnie strucle makowe upiekłam i jutro na śniadanko chcę coś z tym makiem :D bo mi został :D ale myślę nad plackami! twoje wygląda super

    OdpowiedzUsuń
  5. U mnie w domu masa makowa zawitała dopiero dzisiaj, więc jutro zaczynam od niej dzień :)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...