Owsianka na mleku sojowym z białkiem jaja, jabłkiem, cynamonem, twarożkiem i syropem klonowym, guacamole z sezamowymi krakersami.
Porridge with soy milk, egg protein, apple, cinnamon, quark and maple syrup, guacamole with sesam crackers.
Idealnie trafiasz w moje gusta. I w moją lodówkę :)
Twarożek!
OdpowiedzUsuńale pyszne!! podziel się :D
OdpowiedzUsuńguacamole!!!
OdpowiedzUsuńto guacamole z krakersikami bardzo mnie nęci ^^
OdpowiedzUsuńpyszności! zgłodniałam :)))
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
http://wszystkoogotowaniuks.blogspot.com
Ciekawe połączenia :)
OdpowiedzUsuńWszędzie jabłka i cynamon, aaa, zaraz oszaleję *.* To połączenie chyba nigdy mi się nie znudzi, choć jest tak banalne i oklepane.
OdpowiedzUsuńszczególnie te krakersy mnie kusza ;))
OdpowiedzUsuńsamorobne krakersy czy kupne? jesli samorobne koniecznie prosze o przepis, bo strasznie kusza! :))
OdpowiedzUsuńniestety nie samorobne (swoją drogą, podoba mi się to określenie ;)), ale w sumie czemu by nie spróbować zrobić domowych? dzięki za pomysł. :)
UsuńCieszę się, że podrzuciłam pomysł. :D To właśnie Twoje śniadanie skłoniło mnie do rozmyślania nad stworzeniem własnych krakersów. :D
UsuńJak dodajesz białko do owsianki? ;)
OdpowiedzUsuńw ostatniej fazie, gdy ma już taką konsystencję, jaką lubię, powoli wlewam białko (wcześniej przelane do miseczki - łatwiej się je kontroluje ;)), cały czas energicznie mieszając łyżką. Wtedy się nie ścina, a owsianka ma dzięku temu bardziej kremową konsystencję. :)
Usuń