piątek, 20 stycznia 2012

~


chleb razowy z ricottą i miodem, koktajl (banan, awokado, jogurt naturalny, siemię lniane).
wholemeal bread with ricotta and honey, smoothie (banana, avocado, natural yogurt, linseed).

15 komentarzy:

  1. Ostatnio już chyba o to Cię męczyłam, ale to nadal kupna ricotta, czy jednak zrobiłaś? ;P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. niestety dalej kupna... ale już coraz poważniej przymierzam się do zrobienia domowej, serio. :)

      Usuń
  2. Zakochałam się w tych kanapkach! Uwielbiam połączenie miodu z jakimś białym serem. A koktajl, nie wiem czemu przypomina mi lody ;).
    Pozdrawiam i zapraszam do mnie;*

    OdpowiedzUsuń
  3. Mam nadzieję, że jak zrobisz domową ricottę to podzielisz się przepisem na blogu ;)Ten koktajl bosko wygląda, nabrałam ochoty na awokado ^^

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. podzielę się, masz moje słowo ;)

      Usuń
  4. Uwielbiam takie gęste koktajle :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Miód i biały ser to smak dzieciństwa :) A koktail wygląda cudnie - chyba chce być szybko zjedzony, skoro aż przechodzi nad brzeg szklanki :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam ricottę z miodem na kanapce ^^ Musze koniecznie wypróbować avocado w koktajlu

    OdpowiedzUsuń
  7. tak z ciekawości ile kcal teraz na R jesz? :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Cudo !
    Wypiłabym taki koktajl, ostatnio awokado jadłam w wakacje :)

    OdpowiedzUsuń
  9. sniadanie mistrzów.

    chętnie bym wszamala ;D

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...