migdały - muszę je odszukać ; )
Nigdy nie prażyłam wiórków kokosowych. Spróbuję może tak z płatkami :)
Kocham smak ananasa. :) W owsiance jest pyszny!
Prażone wiórki są 100 razy lepsze :D
:D ja też nie prażyłam... to na suchej patelni?
tak ;)
Cudowna kombinacja smaków <3
przywodzi na myśl połączenie pinacolady i raffaello ;)
Emmo koniecznie go dodaj!! czekam :DSiaśka
Ja też nie prażyłam. Mistrzowska kombinacja składników :)
wygląda bajecznie ;))
rewelacja :)
Czy prażone wiórki kokosowe smakują lepiej od takich nieprażonych? :DZdjęcie mi się podoba :)Buziaki, M.
zdecydowanie - mi przypominają ciastka kokosanki; mają dużo wyraźniejszy smak i ją jakby bardziej słodkie. :)
Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
migdały - muszę je odszukać ; )
OdpowiedzUsuńNigdy nie prażyłam wiórków kokosowych. Spróbuję może tak z płatkami :)
OdpowiedzUsuńKocham smak ananasa. :) W owsiance jest pyszny!
OdpowiedzUsuńPrażone wiórki są 100 razy lepsze :D
OdpowiedzUsuń:D ja też nie prażyłam... to na suchej patelni?
OdpowiedzUsuńtak ;)
UsuńCudowna kombinacja smaków <3
OdpowiedzUsuńprzywodzi na myśl połączenie pinacolady i raffaello ;)
OdpowiedzUsuńEmmo koniecznie go dodaj!! czekam :D
OdpowiedzUsuńSiaśka
Ja też nie prażyłam. Mistrzowska kombinacja składników :)
OdpowiedzUsuńwygląda bajecznie ;))
OdpowiedzUsuńrewelacja :)
OdpowiedzUsuńCzy prażone wiórki kokosowe smakują lepiej od takich nieprażonych? :D
OdpowiedzUsuńZdjęcie mi się podoba :)
Buziaki, M.
zdecydowanie - mi przypominają ciastka kokosanki; mają dużo wyraźniejszy smak i ją jakby bardziej słodkie. :)
UsuńTen komentarz został usunięty przez administratora bloga.
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez administratora bloga.
OdpowiedzUsuń