sobota, 21 stycznia 2012

~

Owsianka z serkiem wiejskim, siemieniem lnianym, ananasem, migdałami i prażonymi wiórkami kokosowymi.
Porridge with cottage cheese, linseed, pineapple, almonds and roasted desiccated coconut.

16 komentarzy:

  1. Nigdy nie prażyłam wiórków kokosowych. Spróbuję może tak z płatkami :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kocham smak ananasa. :) W owsiance jest pyszny!

    OdpowiedzUsuń
  3. Prażone wiórki są 100 razy lepsze :D

    OdpowiedzUsuń
  4. :D ja też nie prażyłam... to na suchej patelni?

    OdpowiedzUsuń
  5. Cudowna kombinacja smaków <3

    OdpowiedzUsuń
  6. przywodzi na myśl połączenie pinacolady i raffaello ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Emmo koniecznie go dodaj!! czekam :D
    Siaśka

    OdpowiedzUsuń
  8. Ja też nie prażyłam. Mistrzowska kombinacja składników :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Czy prażone wiórki kokosowe smakują lepiej od takich nieprażonych? :D
    Zdjęcie mi się podoba :)
    Buziaki, M.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zdecydowanie - mi przypominają ciastka kokosanki; mają dużo wyraźniejszy smak i ją jakby bardziej słodkie. :)

      Usuń
  10. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń
  11. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...