poniedziałek, 23 stycznia 2012

~


pełnoziarniste gofry z ricottą, kiwi i prażonymi płatkami migdałów.
wholemeal waffles with ricotta, kiwi and roasted almond flakes.

12 komentarzy:

  1. *podbiera kawałek kiwi*
    Gofryyyy! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. :D widzę, że ostatnio ricotte często u Ciebie gości :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Gofry z ricottą- to nie może nie smakować :)

    OdpowiedzUsuń
  4. A ja dzisiaj nawet śniadania nie miałam :( Ale niedługo ferie i będę tworzyć podobne cuda, a na pewno duuużo takich fajnych gofrów, jak Twoje <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak serek słodki to pyyycha. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. przecież to ricotta, więc sama w sobie jest słodka ;)

      Usuń
  6. Chyba nie jadłam nigdy ricotty, a jeśli tak, to nie pamiętam jej smaku :<
    Muszę spróbować skoro taka dobra! ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. idealne połączenie dodatków <3

    OdpowiedzUsuń
  8. nigdy nie jadłam tego serka, ale skoro jest słodki to zdecydowanie moje klimaty, mogę żyć na samych słodyczach ;) !
    gofry...jutro na deser będą gofry!
    :)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...