piątek, 17 lutego 2012

~



razowe owsiane gofry z serkiem capri, cynamonem i winogronami.
wholemeal oat waffles with capri cheese, cinnamon and grapes.

12 komentarzy:

  1. Twarożkujesz ostatnio śniadaniami ;) Pysznie podane gofry.
    ps. jest u ciebie weryfikacja obrazkowa.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. przecież usuwałam! na bank, zrobiłam to parę miesięcy temu. musiałam przez przypadek znowu zaznaczyć 'Tak', już zmieniam.

      Usuń
  2. Ja ostatnio też mam mega chcicę na twarożka <3 codziennie go jem xdd Pyszne połączenie i stęskniłam się za goframi ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. gofry z twarogiem najlepsze^^.

    OdpowiedzUsuń
  4. Z serkiem Capri gofrów jeszcze nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. :D pysznie! ja za tydzień sobie pogofruje :D

    OdpowiedzUsuń
  6. A ja mam maszyne do gofrów, fajny pomysł na dodatki do gofra.

    OdpowiedzUsuń
  7. Twarożek pod każdą postacią, nawet sam, jest pyszny :>
    Świetne gofry :)

    OdpowiedzUsuń
  8. mmm dawno nie jadłam gofrów! pysznie wyglądają :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Apetyczne te twoje gofry ; )

    OdpowiedzUsuń
  10. Mniaam. Też miałam dzisiaj gofry ;) Z masłem orzechowym i syropem klonowym, pycha.
    Swoją drogą, ostatnio zazdrościłam Ci winogrona, więc przedwczoraj zakupiłam i obawiam się, że pochłonęłam większość :D (ale rodzina nie zauważyła, także cicho ^^)
    M.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...