wieloziarniste tosty z serkiem capri i prażonymi płatkami migdałów, koktajl kiwi-kokosowy (maślanka, kiwi, syrop klonowy, masło kokosowe, siemię lniane).
multigrain toasts with capri cheese and roasted almond flakes, kiwi-coconut smoothie (buttermilk, kiwi, maple syrup, coconut butter, linseed).
capri rządzi ! ; )
OdpowiedzUsuńApetyczne i ciekawe połączenie :) Ser Carpi przypomina smakiem zwykły bialy ser ?
OdpowiedzUsuńnie, bardziej ricottę. to włoski ser, bardzo delikatny, choć bardziej zwarty niż ricotta.
Usuńsuper śniadanko ! kocham ten serek :) choć mi osobiście najbardziej smakuje z dżemem :D
OdpowiedzUsuńPrażone migdały, moja miłość ;)
OdpowiedzUsuńuwielbiam serek Capri :)))
OdpowiedzUsuńJak każdym innym białym serem- nie pogardziłabym. ;)
OdpowiedzUsuńA ja nigdy nie jadłam capri. Wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuńTo musisz spróbować, ja bez niego żyć nie mogę ;)
UsuńJa chcę taki koktajl!
tez nie jadłam capri :)
OdpowiedzUsuńślicznie wyglądają te tosty! napewno mniaam!
Pięknie wyglądają te tosty, aż chce się spróbować :)
OdpowiedzUsuńdziała na zmysly :))
OdpowiedzUsuńA u mnie dzisiaj twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką serwowany na lekkim, chrupiącym żytnio razowym pieczywie Obsta :) Uwielbiam, przepyszny zestaw na śniadanko :)
OdpowiedzUsuńWera