poniedziałek, 27 lutego 2012

~

wieloziarniste tosty z serkiem capri i prażonymi płatkami migdałów, koktajl kiwi-kokosowy (maślanka, kiwi, syrop klonowy, masło kokosowe, siemię lniane).
multigrain toasts with capri cheese and roasted almond flakes, kiwi-coconut smoothie (buttermilk, kiwi, maple syrup, coconut butter, linseed). 

13 komentarzy:

  1. Apetyczne i ciekawe połączenie :) Ser Carpi przypomina smakiem zwykły bialy ser ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie, bardziej ricottę. to włoski ser, bardzo delikatny, choć bardziej zwarty niż ricotta.

      Usuń
  2. super śniadanko ! kocham ten serek :) choć mi osobiście najbardziej smakuje z dżemem :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Prażone migdały, moja miłość ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak każdym innym białym serem- nie pogardziłabym. ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. A ja nigdy nie jadłam capri. Wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To musisz spróbować, ja bez niego żyć nie mogę ;)

      Ja chcę taki koktajl!

      Usuń
  6. tez nie jadłam capri :)
    ślicznie wyglądają te tosty! napewno mniaam!

    OdpowiedzUsuń
  7. Pięknie wyglądają te tosty, aż chce się spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  8. A u mnie dzisiaj twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką serwowany na lekkim, chrupiącym żytnio razowym pieczywie Obsta :) Uwielbiam, przepyszny zestaw na śniadanko :)
    Wera

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...