środa, 14 marca 2012

~


Budyniowe naleśniki z twarożkiem, jabłkiem i cynamonem.
Pudding crepes with cottage cheese, apple and cinnamon.

15 komentarzy:

  1. Koniecznie musze takie zrobić :D

    OdpowiedzUsuń
  2. dzieło sztuki!:) chętnie bym skosztowała;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Fajnie, że mi o nich przypomniałaś. Dawno ich u mnie nie było. Pyszne są! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. jadłam ostatnio na obiad takie!!

    OdpowiedzUsuń
  5. Dzisiaj sie zainspirowalam ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. ahh jeszcze te laski cynamonu :).

    OdpowiedzUsuń
  7. Jadłam kiedyś budyniowe naleśniki i mnie nie porwały, ale i tak na pewno śniadanko było pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. bardzo apetycznie wyglądają :)

    OdpowiedzUsuń
  9. zrób mi takie na śniadanko;)!

    Czy twarożek z masłem orzechowym jest dobry? ( wgl. po co zadaje tak idiotyczne pytanie;D]

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Idiotycznym bym go nie nazwała, ale niekoniecznie koniecznym ;) wszystko, co jest z masłem orzechowym, jest przyszne <3 a ten twarożek bardzo lubię brać do szkoły, bo wbrew pozorom jest całkiem sycący.
      (ostatnio kolega patrzył jak jem i zapytał: co to, karmel ?!)

      Usuń
    2. Karmel, ciastko, czeeekolaaada!:D
      uwielbiam wszystko co orzechowe, karmelowe, czekoladowe, nutellowe... ;)

      Usuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...