@ Sue: już nie pierwsza osoba mnie o to pyta, ale nie ptrafię tego określić... ma taki lekko orzechowy posmak, ale nie całkiem typowo orzechowy. Polecam spróbować, bo ciężko jest to opisać :).
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
Nie ma to jak rozgrzewająca kaszka. ;> Wygląda przepysznie.
OdpowiedzUsuńJak smakuje ten popping amarantusowy?
OdpowiedzUsuńCudna jaglanka, bajecznie wygląda :)
Rzeczywiście dzisiaj u nas niemal identyczne smaki. Pyszności :)
OdpowiedzUsuńJaglanka w towarzystwie, które zawsze do siebie pasuje (jabłka+cynamon), musiała być nieziemsko smaczna. :)
OdpowiedzUsuń@ Sue: już nie pierwsza osoba mnie o to pyta, ale nie ptrafię tego określić... ma taki lekko orzechowy posmak, ale nie całkiem typowo orzechowy.
OdpowiedzUsuńPolecam spróbować, bo ciężko jest to opisać :).