czwartek, 29 września 2011

~

Kasza jaglana z mlekiem sojowym, jabłkiem, orzechami włoskimi, poppingiem amarantusowym i cynamonem.
Millet with soy milk, apple, walnuts, amaranth popping and cinnamon.

5 komentarzy:

  1. Nie ma to jak rozgrzewająca kaszka. ;> Wygląda przepysznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak smakuje ten popping amarantusowy?
    Cudna jaglanka, bajecznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Rzeczywiście dzisiaj u nas niemal identyczne smaki. Pyszności :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaglanka w towarzystwie, które zawsze do siebie pasuje (jabłka+cynamon), musiała być nieziemsko smaczna. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. @ Sue: już nie pierwsza osoba mnie o to pyta, ale nie ptrafię tego określić... ma taki lekko orzechowy posmak, ale nie całkiem typowo orzechowy.
    Polecam spróbować, bo ciężko jest to opisać :).

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...