Pełnoziarniste ciasto ze śliwkami, serek wiejski z syropem klonowym i poppingiem amarantusowym. Wholemeal cake with plums, cottage cheese with maple syrup and amaranth popping.
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
O, jesiennie i smakowicie. :)
OdpowiedzUsuńWidzę serek wiejski z Lidla, uwielbiam go! Ma tą fajną luźną śmietankę. :) A ciastko, cóż dużo pisać - wygląda znakomicie. :D
OdpowiedzUsuńKocham ciasta z rana :D
OdpowiedzUsuńmmm, serek wiejski i słodycz ciasta. lubię to!
OdpowiedzUsuńAh, z chęcią bym zjadła takie ciasto na śniadanko ;3 A serek wiejski z lidla, poznaję ;D
OdpowiedzUsuńCiasto na śniadanie?... Chyba jutro też sobie zaserwuję to, które akurat upiekłam :)
OdpowiedzUsuńciasto na śniadanie to świetny pomysł :D
OdpowiedzUsuńmoja mama dzisiaj też pierwsze, o czym pomysłała, to ciasto - i prosto do kuchni. ;)