wtorek, 20 września 2011

~



Pełnoziarniste ciasto ze śliwkami, serek wiejski z syropem klonowym i poppingiem amarantusowym.
Wholemeal cake with plums, cottage cheese with maple syrup and amaranth popping.

7 komentarzy:

  1. O, jesiennie i smakowicie. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Widzę serek wiejski z Lidla, uwielbiam go! Ma tą fajną luźną śmietankę. :) A ciastko, cóż dużo pisać - wygląda znakomicie. :D

    OdpowiedzUsuń
  3. mmm, serek wiejski i słodycz ciasta. lubię to!

    OdpowiedzUsuń
  4. Ah, z chęcią bym zjadła takie ciasto na śniadanko ;3 A serek wiejski z lidla, poznaję ;D

    OdpowiedzUsuń
  5. Ciasto na śniadanie?... Chyba jutro też sobie zaserwuję to, które akurat upiekłam :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ciasto na śniadanie to świetny pomysł :D
    moja mama dzisiaj też pierwsze, o czym pomysłała, to ciasto - i prosto do kuchni. ;)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...