czwartek, 20 października 2011

~

Gofry z serkiem wiejskim, wiórkami kokosowymi i jabłkiem.
Waffles with cottage cheese, deseccated coconut and apple.

6 komentarzy:

  1. To jakieś brązowe wiórki? ;P
    Chciałam napisać :,, pyszne zdjęcie''
    U mnie też dziś były gofry <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Ach, te gofry! Wyglądają bosko :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mm.. uwielbiam gofry.
    robilas ciasto na większa ilosć osob czy tylko dla siebie?

    OdpowiedzUsuń
  4. @ kwiatki bratki.: jakiś czas temu ok. 6 gofrów i zamroziłam. Teraz mam szybkie gotowe śniadania - wystarczy zamrożonego gofra włożyć na kilka minut do gofrownicy i gotowe. Jest wtedy nawe bardziej chrupiący niż przed zamrożeniem :).

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...