czwartek, 1 marca 2012

~


Razowe muffiny piernikowe z jabłkami, koktajl gruszkowo-orzechowy (maślanka, gruszka, masło orzechowe, siemię lniane, miód).
Wholemeal gingerbread muffins with apples, pear&nut smoothie (buttermilk, pear, peanut butter, linseed, honey).

18 komentarzy:

  1. Ale pyszny koktail.. zazdroszczę !

    OdpowiedzUsuń
  2. koktajl z masłem orzechowym - like it :).

    OdpowiedzUsuń
  3. to się nazywa pyszne śniadanko :D

    OdpowiedzUsuń
  4. taki koktajl musi być wspaniały! muffinki wyglądają kusząco :))

    OdpowiedzUsuń
  5. Klasycznie. Muffiny ostatnio jadłam.. ojeju. Nie pamiętam kiedy. Chyba zrobię jakieś no sugar xd

    OdpowiedzUsuń
  6. Ślicznie te Twoje muffiny! :)
    Za takie śniadanko dałabym się pokroić :D

    OdpowiedzUsuń
  7. urocze muffinki ;) ale dawno nie jadłam!

    OdpowiedzUsuń
  8. Piłam kiedyś podobny koktajl, połączenie masła orzechowego i gruszki, mmmm :)

    OdpowiedzUsuń
  9. muffinki wyglądają obłędnie ! =)

    OdpowiedzUsuń
  10. No nie! Musisz mnie zaprosić na takie śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. przecież zrobiłam to już nie raz!
      teraz to ja czekam na Ciebie :)

      Usuń
  11. Babeczki? Mamooo jak one wyglądają smakowicie. Daj jedną!

    OdpowiedzUsuń
  12. te duże kawałki jabłka w muffinach bardzo działają na moją wyobraźnię :)

    OdpowiedzUsuń
  13. o przepis proszę <333333333333333333

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. a właśnie miałam się brać do pisania go na emmagotuje ;) zapraszam za parę minut.

      Usuń
    2. haha no to się zgrałyśmy ;)

      Usuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...