czwartek, 10 stycznia 2013

~

Serek wiejski z jogurtem naturalnym, kokosową granolą i gruszką.
Cottage cheese with natural yogurt, coconut granola and pear.

Miałam nie dodawać, bo nie ma tu nic oryginalnego, ale zrobiłam szybkie zdjęcie i jest. Może przypomnę Wam o tej granoli i ktoś się skusi :)



Dołączam do obiegowej opinii także moje zdanie: Yanaz (Yanasesa ^^) powienien nagrać solowy album. 

10 komentarzy:

  1. ja mam ochotę zrobić Twoją granolę, ale nie mam czasu niestety, w dodatku wiem, że jak zrobię, to zjem ją w kilka dni xD

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U mnie tak było z pierwszą partią, druga (pieczona na 3 lub 4 razy na największej blasze piekarnika ;)) stoi trochę dłużej, bo jakoś się powstrzymuję :) Poza tym przy okazji zrobiłam znowu 0,5 kg masła orzechowego, a wszystkiego na raz podjadać się nie da...

      Usuń
  2. U mnie dziś podobnie :) Ja już przed świętami robiłam Twoją granolę, z podwójnej porcji i już się kończy :D

    OdpowiedzUsuń
  3. przymierzam się do zrobienia tej granoli..;)
    a piosenki dodawaj! moje klimaty:D

    OdpowiedzUsuń
  4. W jakich proporcjach mieszasz jogurt z serkiem?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Różnie, czasem łyżeczka/łyżka jogurtu na 150 g serka, a czasem (jak tu) 250 g serka i 150-200 g jogurtu.

      Usuń
  5. Przykro mi, ale ja akurat chcę gruszkę! Ale mi zrobiłaś na nią ochotę ;p

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wybaczam, ale niestety nie mam jak się podzielić :( Sama za nimi szaleję, mama zresztą też, więc znikają w dziwnym tempie...

      Usuń
  6. A ja coś nie mogę spiąć pośladków i się do niej zabrać :( A wygląda pysznie, te orzeszki i kokos <3

    PS Choć pewnie orzeszki bym od razu wydziubała stamtąd i byłaby granola bez orzechów :D

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...