pełnoziarniste cukiniowe pancakes z orzechami włoskimi i winogronami, twarożek z syropem klonowym i cynamonem. wholemeal zucchini pancakes with walnuts and grapes, quark with maple syrup and cinnamon
nie ma się czego bać, przynajmniej nie w tym przypadku, bo cukinia jest w zupełności niewyczuwalna :) jutro dodam przepis na emmagotuje i szczerze Ci go polecam, bo te placki są naprawdę idealne ;)
Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :) Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się. Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.
pysznie:)
OdpowiedzUsuńpo królewsku ;d pycha !
OdpowiedzUsuńTwarożek + pancakes. Mogłabym jeść bez przerwy ; )
OdpowiedzUsuńPyszne, pożywne śniadanko! Świetne !
OdpowiedzUsuńoch i ach!:)
OdpowiedzUsuńMożna prosić o przepis na placuszki? :)
OdpowiedzUsuńpojawi się jutro lub w poniedziałek na emmagotuje :)
UsuńJak ładnie ułożone :)
OdpowiedzUsuńRóżnią się w smaku bardzo cukiniowe placki od zwykłych ? Bo wiem, że sama w sobie cukinia jest "bezpłciowa" :D
są bardziej wilgotne :)
UsuńU mnie wczoraj też było placuszkowo :)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię te cukiniowe, ale ostatnio ciężko mi dorwać cukinię
U mnie o cukinię akurat łatwo ale cena... No w porównaniu z latem, w ogóle się nie opłaca :)
UsuńNadal się trochę boję warzywnych wypieków na słodko ;>
OdpowiedzUsuńAczkolwiek pancakes wyglądają uroczo. Winogrono <3
M.
nie ma się czego bać, przynajmniej nie w tym przypadku, bo cukinia jest w zupełności niewyczuwalna :) jutro dodam przepis na emmagotuje i szczerze Ci go polecam, bo te placki są naprawdę idealne ;)
Usuńjak pysznie :))
OdpowiedzUsuńdawno nie jadłam placków :)