sobota, 11 lutego 2012

~



pełnoziarniste cukiniowe pancakes z orzechami włoskimi i winogronami, twarożek z syropem klonowym i cynamonem.
wholemeal zucchini pancakes with walnuts and grapes, quark with maple syrup and cinnamon


cukiniowe pancakes / zucchini pancakes »

14 komentarzy:

  1. Twarożek + pancakes. Mogłabym jeść bez przerwy ; )

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszne, pożywne śniadanko! Świetne !

    OdpowiedzUsuń
  3. Można prosić o przepis na placuszki? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pojawi się jutro lub w poniedziałek na emmagotuje :)

      Usuń
  4. Jak ładnie ułożone :)
    Różnią się w smaku bardzo cukiniowe placki od zwykłych ? Bo wiem, że sama w sobie cukinia jest "bezpłciowa" :D

    OdpowiedzUsuń
  5. U mnie wczoraj też było placuszkowo :)
    Bardzo lubię te cukiniowe, ale ostatnio ciężko mi dorwać cukinię

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U mnie o cukinię akurat łatwo ale cena... No w porównaniu z latem, w ogóle się nie opłaca :)

      Usuń
  6. Nadal się trochę boję warzywnych wypieków na słodko ;>
    Aczkolwiek pancakes wyglądają uroczo. Winogrono <3
    M.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie ma się czego bać, przynajmniej nie w tym przypadku, bo cukinia jest w zupełności niewyczuwalna :) jutro dodam przepis na emmagotuje i szczerze Ci go polecam, bo te placki są naprawdę idealne ;)

      Usuń
  7. jak pysznie :))
    dawno nie jadłam placków :)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...