niedziela, 10 czerwca 2012

~



Chleb razowy i jajecznica z ricottą, pomidorem i bazylią, truskawki.
Wholemeal bread and scrambled eggs with ricotta, tomato and basil, strawberries.

Mam ostatnio problem z wgrywaniem filmów wideo do postów, więc niestety będą to na razie linki. 
Jak obiecałam - piosenka, która doprowadziła mnie do mety - klik :).

A może powinnam powiedzieć - przy której doleciałam do mety ;).

19 komentarzy:

  1. Blogspot czasem ma problemy z filmikami, też to przerabiałam :)

    A śniadanie dla mnie świetne.

    OdpowiedzUsuń
  2. muszę wkońcu wyruszyc po tą ricottę!;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ooo, ale białkowa śniadaniowa bomba :D Mam niedobór truskawek i właśnie się pogłębił ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Hej Emmo. Ja dopiero zaczynam biegać. Jak liczy się przebyte kilometry? są jakieś specjalne urządzenia do tego czy co?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja liczę na endomondo i bardzo sobie chwalę :) Tu mój profil: http://www.endomondo.com/profile/3808626
      Jednak na początku radzę biegać na czas, tzn. po 10, 15, 20 minut, a jeśli będziesz już w stanie tyle biec bez przerwy, to przejdź do liczenia km :).

      Usuń
  5. Jak wyglądają Twoje wolne dni?
    Co robisz, chodzisz gdzieś, siedzisz... itp;)?


    Kaja

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Albo na sportowo, czyli biegam, rozciągam się albo jeżdżę na rolkach czy rowerze, albo na mieście, albo w domu przed komputerem, z książką lub w kuchni :).

      Usuń
  6. Pysznie, zdrowo i kolorowo. uwielbiam takie śniadanka.;D

    Dopiero zaczynam także zapraszam do siebie;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziś wyjątkowo podobają mi się zdjęcia! Piękne nasycenie kolorów :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jestem bardzo krytyczna wobec siebie i swoich zdjęć, więc to dziwne, ale mi także :) Może to przez ten piękny kolor jajecznicy? Wiejskie jajka różnią się jednak nie tylko smakiem :)

      Usuń
    2. A mnie Twoje zdjęcia zawsze się bardzo podobają, ale ja kompletnie się na tym nie znam. :) Śniadanie jak zawsze smaczne, zdrowe i kolorowe.

      Usuń
  8. Hej :) Mam do Ciebie pytanie. Jak u Ciebie było z tym bieganiem? Jak zaczynałaś i ile mniej więcej trwało abyś doszła do biegania (przez dłuższy czas, choćby z 40min..) bez zatrzymywania się? Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zaczynałam od 10-15 minut ciągłego biegu (co mnie niemiłosiernie męczyło ;)) i po prostu stopniowo zwiększałam o 5 co 1-2 tygodnie. Sezon w zeszłym roku skończyłam jakoś w październiku po przebyciu niecałych 6 km w prawie 40 minut (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że pokonałam taki dystans ;)) i zmęczona padłam na łóżko. Nie wstałam (jeśli chodzi o bieganie) aż do marca, kiedy zaczęłam stopniowo biegać na bieżni na siłowni i dochodzić do formy z października. Okazało się to prostsze, niż myślałam i od tamtej pory jest tylko lepiej :)

      Usuń
  9. podpowiesz mi, bo jakoś nigdy nie zwracałam uwagi akurat tam na nie, ale jeszcze jest dobre mało z Lidla McEnnedy, przynajmniej mi smakowało, ale tylko dostepne podczas tygodnia amerykańskiego? ;/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Śniadanko wygląda obłędnie, jak z resztą większość tutaj. :) Oglądając te wszystkie pyszności zastanawiam się, jak to robisz, że chce Ci się przygotowywać tak czasochłonne potrawy z samego rana. Masz na to jakiś system, ja dużo wcześniej wstajesz i ile czasu poświęcasz na zrobienie śniadania?

      Usuń
  10. Są truskawki, jest pyszne śniadanie! :)

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...